TWO NEW FAVORITES

två nya favoriter, den blåa blusen fyndade jag snabbt och snyggt på nellys rea, ifrån issue 1.3. Den andra fantastiskt fina klänningen (som inte ges en rättvis bild) köpte jag igår inne på Cubus av alla ställen. Ynka pynka 299:-, jag känner bara: vem är den stackare som suttit och gjort detta? Men fin som satan, speciellt på en riktig person och inte min docka. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TORP

Har tillbringat detta lovet med min käraste, vi har sovit, sovit och sovit. Det har varit så himla bäst. Idag var vi dock på en liten utflyckt ihop med mamma, bilen rullade till torp och ikea. Vi kika lite, åt lite och köpte lite saker. Köpte en SKIT BILLIG MEN AS FIN KLÄNNING som jag måste visa!!!  
 
Den senaste timmen har jag bara suttit och gråtit av skratt för att jag har tittat på gamla barndomsbilder från 2003 och frammåt, alltså jag är så glad för att dom finns kvar och att jag nu har dom i en säker mapp på datorn. Herregud vad jag har sett ut. 
 
 
 

HÖSTLOV

 
 
 

FREDAG

+ ska på 18 års middag ikväll 
+ världens bästa tilda lyckades boka 2 biljetter till Aviici i mars <3
+ höstlov
+ mitt nya fina mörkröda nagellack
+ amy winehouse
- borta från viktor
- missar att vi ska äta fondue här hemma ikv
- mitt hår
 
Livet är fantastiskt bra nu med andra ord. Finns inte mycket som tynger ner, och det som tynger kommer jag kunna fixa inom några dagar. puss o kram ha en fin fredag
 
 
 

WANTIES

Detta vill jag ha denna veckan. Så himla snyggt, vill ha alltihop. Ska till stan och kika lite, har dock lånat alldeles för mycket pengar av mig själv denna månaden, så längtar tills på måndag då jag får lön, då jävla ska jag spara!
 
 
 

MUSIC I LOVE

HEJ JAG ÄR TILLBAKA! Efter tre fantastiska dagar fyllda med musik är jag helt slut, att jag ens kom iväg till skolan imorse är ett under. Alla var som lik. Tänk då att va på en RIKTIG, lång, turne. Shit pomfritt, inte konstigt att alla knarkar.. haha. Nu sitter jag hemma och har precis gjort en smoothie. Den var fantastiskt god. Ska ta en dusch, sen lägga mig i min nybäddade säng och bara njuta av att jag är ledig imorgon. 
 
 
Alltås detta, jag dör, Väska från Marc Jacobs, Nike air max i GULD, världens finaste blåa tröja ifrån Etro.
 
 

STRESS

Nu ligger jag här igen. Efter en jobbdag, stressat hem, pluggat, duscha och tittat på det hela Sverige väntat på i några veckor. Sådär bra start tycker jag, men blir förmodligen bättre framöver..
 
IMORGON BÖRJAR ALLVARET, ska blir så himla himla kul. Nu ska jag vila mig och sakna min pojkis. Hoppas ni haft en fin och skön helg. Jag längtar till nästa vecka, då är det höstlov. How fab
 
 
 

LIVET ÄR NÅGOT FINT

Det många faller på handlar inte om att känna eller att tycka
Det handlar om att våga släppa taget om det du tidigare visat
Vi är här, nu, idag tillsammans för att klara oss igenom allt det mörktblåa
Alla de där konstigt uppblåsta människor som inte vet varken ut eller in
Dom spelar ingen roll i slutet
I slutet är det bara vi som kommer att släppa taget, känna och tycka
 
 
 
- Har jobbat
- Umgåtts med min fina
- Ätit skaldjursbuffe
- Varit på bartömmning 
- Ätit kebabb med min T
- Skrattat tills min mage fått 6 pack
- Varit hög och låg
- Kramat om min bästa farmor
- Klappat våra kycklingar
- Och nu, ska jag sova första natten utan min pojke denna veckan
 
 

NETAPORTER

 
 

RANDOM BILDER

Är återigen hos min underbara pojkvän. Har varit i skolan tills nu och repat hit och dit. Det är nära nu, ska snart äta med min kära och hans fina familj. Hoppas ni får en fin kväll.
 
 
 
 
 

LOVEBIRD

Nu ska jag mysa med min världsbästa. Hoppas ni haft en fin dag och unnar er att äta något gott ikväll! Nu räknar vi ner till musikfestivalen, åh vad jag längtar!! Tisdag klockan 18.30 står jag där på scenen. 
 
 

HAT

Denna hatten vill jag ha nu, Karl Lagerfeld
 

:,:,:,:

Det enda jag göra nu är att repar och planerar inför nästa vecka då det är PREMIÄR för MUSIKFESTIVALEN!!! Kommer bli så himla kul och jag kommer att uppträda med min låt på Tisdag. Nu ska jag ha engelska. Simma lugnt!
 

LEO, LACK & SKINN

Vill ha nya skor som sagt, jag vill hitta ett par perfekta, som bara sitter som gjutna på mina fossingar. Acne är så fint... älskar er alla
 

HAIRDRESS

 

DREAMY

 
 
 
 
 
Jag får magknip, det drar i kinderna och jag vet inte vart jag ska ta vägen av all frustration. Jag älskar så mycket, men vet inte vad jag vill. Känner ni aldrig såhär? Vad ska man göra efter skolan? Vad vill man göra? När jag får dessa tankar innanför pannbenet brukar jag gå in i min interiörmapp på datorn, fullproppad med tumblr sidor som helt enkelt bara levererar. Då vet jag, att jag dels inte är ensam i mina tankar, utan att det dessutom inte spelar någon roll för tillfället. Allting kommer ordnas och bli bättre igen, oavsett om du har pengar i fickan eller inte. 
 
Denna texten gick inte helt ihop, men det är så det blir när fingertopparna dras över tangenterna ibland, stundtals klaffar inte allting. Det jag mest ville visa var att interiörmappen på min dator alltid leder till glädje och lycka även om man är deppig över framtiden eller inte. Den är helt enkelt gjord för att inspirera och passionera människor och framför allt mig. Då vet man att allting kommer ordnas och bli bättre igen. För allt detta är så jävla fint. 

SC

Där va den helgen över, jobbat och slitit som vanligt. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter och jag älskar livet mer än någonsin!
 
                                 
 
 
 

FAVORIT

Jag vill ha allt av detta. Speciellt den stickade tröjan. Jag har drömt om den i flera veckor, så himla fin. Hunkydory blev ett av mina favoritmärke under förra hösten då jag köpte min kappa. Är super nöjd med den och även hunkydorys servic då knapparna oturligt nog ramlade av efter bara ca 3 gångers använding. Skickade ett mejl, efter några dagar fick jag ett brev på posten med nya knappar och ett personligt brev där de bad om ursäkt och hoppdes att de nu skulle hålla bättre. LoveLoveLove. Det är så det ska va. 
 

LAST YEAR

 
 

JEANS OCTOBER

I höst, framför allt Oktober, vill jag att Du och Jag satsar på Jeans. Det är snyggt och enkelt, kommer alltid vara det. So, Jeans October Everybody. 
 
 
 

VILL HA NYA SKOR

 
SAMTLIGA FRÅN NELLY.COM

MOSCOW

BILDER TAGNA AV MIN MAMMA NÄR HON OCH PAPPA VAR I MOSKVA FÖR EN MÅNAD SEDAN. 

WHAT ABOUT

Hittade senna gammmmmmla mössan när jag letade efter en halsduk förut. Den är i princip helt oanvänd men tänker att jag kanske kan börja ha den nu! Vi får se, den är i alla fall ganska fin och välgjord i ull, dock kliar det så förbaskat. 


FEELING WORTHLESS

Har mått skit dåligt i några dagar pga mina dåliga värden, har pendlat mellan 1,6 till cirka 14 vilket inte alls är särskilt bra då en normal person ligger mellan 4 och 6. Man blir trött, får ont i huvudet allmänt hänging och seg. 
 
Trots detta drog jag mig iväg till gymmet idag och körde det jag orkade, först 25 min cross sedan 25 min intervaller på löpet. Och sanningen är att man mår så sjukt mycket bättre efteråt och mina värden lär vara mycket bättre imorgon. Hoppas det blir lite stadigare så jag slipper lida av detta framöver. 
 
 
Everything will be okay in the end. 
If it's not okay. 
Then it's not the end. 
- Ed Sheeran
 
 
 
 

WANTIES OF WEEK 41

 

ÄLSKAR HONOM

 

MY JACKET

För er som inte sett min (nya) jacka (köpte den när jag var i stockholm med V). Den är himla fin och bra, mjuk och lätt. En Parajumper, rekomenderar både denna lätta dunjackan men även deras stora vinterjackor då mamma har en sån och jag snor den gärna. 
 
 
 
 

AUTUMN

 

BEUTIES

Detta önskar jag mig idag. Snygga svarta jeans, i detta fallet ifrån Paige. Glasögon ifrån Linda Farrow (VILL HA). Brian Atwood dojjor och Tisha ifrån Proenza Schouler. 
 

THE DAY

HEJHEJHEJ, har så himla mycket energi så det är inte sant. Har varit en mycket bra dag. Idag släpptes nämligen vilka som gått vidare i musikfestivalen i skolan ( vi har fått skicka in egenskrivna och producera våra egna låtar). Lärarna hade gallrat ner ca 40 bidrag till 16 stycken. Det sjuka är att jag fick med TRE stycken. TRE. TRE. TRE. Man fick bara skicka in tre stycken så två har jag skrivit själv samt en har jag och Simon skrivit ihop. Åh det ska bli så himla kul! Delfinalerna och finalen kommer vara 21,22 och 23 oktober. BE THERE!
 
Sedan hade jag naturkunskapsprov, det gick super bra! Efter det hade jag ett svenskatal att framföra för klassen vilket också gick fantastiskt. Efter det hade jag och mina fina vänner en härlig låååång rast, sedan avslutades dagen med engelskalektion och sedan bar det hemmåt i bilen runt 5. 
 
Drog sedan in till xforce och tränade lite med mamam, skönt. NU ligger jag här i sängen och känner att jag är låg, vilket betyder att jag måste äta IGEN. Livet är inte lätt, men idag har det varit hyffsat lätt. Gud va jag älskar mitt liv, och min pojkvän. Haha <3
 
 
 
Bilder ifrån den senaste veckan

PINK

Wanties of the week. Rosa tröja från Acne, den andra från Kenzo (DÖR), Rosa väska från Mulberry och sneakers ifrån Valentino. ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR
 
 

TVÅ JAG VILL



RSS 2.0