ALL OF IT

ni

SWEET BOY




3333

 
Vill ha sommar och värme igen, jag gillar inte denna tid, eller ogillar gör jag väl inte heller, men jag trivs bäst med Juni, Juli Augusti. 
 
 

AT SCHOOL

IDAG ÄR DET FREEEEDGAG!! Så himla skönt!!! Var ledig ifrån skolan igår så jag och Vicke vire drog till Uddevalla och kika lite på IKEA och lite på torp. Slutade med att jag köpte mig en blå Barbour jacka i Grästorp på vägen hem. Lyckad dag med andra ord. Gillar egentligen inte Barbour, framförallt pga den såkallade "östermalmspresseningen" dock föll denna kornblåa mig i smaken.  
 
Vad ska ni göra för trevligt ikäll då kära vänner? Jag ska träffa två saknade små myror och käka taccos, ska bli fabulous! Nu ska jag försöka koncentrera min upprymda hjärna i några få minuter till av denna samhällslektion. 
 
 
 
 

BIG B

 

250

 

WEST MEMPHIS THREE

Om ni någonsin har tid över till att titta på en film eller liknande rekomenderar jag denna dokumentär starkt, jag älskar sånna här saker. Dokumentären heter West of Memphis och handlar om de tre 16,17 och 18 år gamla  killarna som blev felaktigt dömda för mord på tre 8-åriga killar. Det är mycket intressant och man får följa med i rättegångarna och när de senare beslutar att återuppta the case. Jag personligne blir så farcinerad av dessa typer av dokumentärer, amerika kan sin sak med andar ord. Så om ni gillar lite kusligheter så ska ni titta på denna. 
 
 
 

THATS BIRDY

 

ÖNSKNING

Alexander Mcqueen, min älskade, vill så gärna ha den där tröjan. Plus, dom där stövlarna skojar man inte bort, fy farao, vill ha er på mina fossingar. Givenchy it is. 
 
 

GOT

 

KENZO

 

GLOVES

           
 
             3.1 PHILIP LIM                                     ISABEL MARANT                             BOTTEGA VENETA

HAPPY PARTS

 
AT FIRST IM HAPPY BEACUSE OF THIS PLACE, BECAUSE OF THE MUSIC, BECAUSE OF THIS MAGNIFICENT SPOT. SECOND OF ALL, IM IN LOVE, AND IT GIVES ME EVERYTHING I NEED, EVERY DAY, EVERY MINUTE. HE'S THE BEST. 

IM BAD, I KNOW

I BELIEVE I CAN CHANGE
I BELIEVE I CAN MAKE A DIFFRENT
I BELIEVE I CAN INSPIRE
I BELIEVE IN  I CAN
 
 
 

GRAND


FOOD

                                     
                                     
 

scars

                       
 

YOUNG AND BEAUTIFUL

 

CLOCK

VIll så gärna ha en chanelclocka, helst en svart. SÅ himla fin och diskret. 
 

KATE

KATE

HELG


NEW

Mamma kom hem med lite fina godbitar till mig idag, allting är från Bik Bok. Den fina stickade tröjan är ifrån Olson systrarnas kollektion och så himla fin, kommer bli perfekt till regn och rusk.


RUMI NEELY

 
Hemma hoss Rumi,  fantastisk sida där man kan få så himla mycket inspiration så det är otroligt, fem poäng. 
http://www.thecoveteur.com/
 

THOSE BEAUTIES

Jag får panik av alla dessa kappor över allt. Jag har en så kallad kappmani, jag kan inte låta bli att ta känna och önska att varenda en va min, hängades i min garderob. Förra helgen var det med anda ord fruktansvärt fantastiskt, speciellt inne på zara, men även i andra butget butiker samt på NK. Jag är himla nöjd med kappan jag köpte förra året ifrån hunkydory men ändå känner jag suget efter dom alla, speciellt dessa fyra, två alldeles för dyra och två jag fingrade på något enormt men som itne fick följa med hem ändå. ÅHHH, kärlek. 
 
 

B E L L A G I O

 

L O N G T I M E

Hej kära du! Det här med att ha en pojkvän fem mil bort tar på krafterna kan man tycka när man sitter där på bussen eller när man håller på att somna när man kör bil men till slut, när man är i hans armar och känner doften av hans mjuka hår, ångrar man ingenting. Han är bäst, min karl. 
 
Nog om han, hehe. Det märks att skolan har dragit igång och någonstans i min hjärna känner jag att fy fan va roligt det är, jag kan itne förklara det, ibland är det jobbigt, men mestadels är det så jävla roligt att lära sig saker som man tycker är roliga och intressanta. Det är det bästa med detta året, läser inga kurser jag inte tycker är tillräckligt intressanta nog att ödsla tid på. Känns bra. 
 
Hann även med en liten kortislunch med T idag, det var trevligt att ses igen. Du är bäst. 
 
Så, vad händer framöver då? I helgen ska jag jobba, men på fredagkväll ser det ut att bli mys med Kvinten, det är välbehlvligt eftersom vi inte riktigt haft någon riktigt "get togheter" pga att alla har hållt hus på olika breddgrader. 
 
 
 En bild sedan usa, colorado, Denver, Red Rocks. 
 
 
 
 

B L A C K

 
Jag gillar inte stövlar eller boots egentligen och jag gillar definitivt inte primeboots. Men dessa ifrån Tory Burch är fantastiska. Även den svarta klänningen ifrån Jay Ahr, och tröjan ifrån Richard Nicoll. fint som fan. 

W E E K

 
 
 
TVÅ STYCKEN FRÅN HELGENS MYS VISIT I STOCKHOLM,  godaste sushin på centralen är ett måste att ta med på tåget hem. älskar den. 

V

 

RSS 2.0