H O M E

Jag är hemma och det är sol, fantastiskt och varmt. Att träffa min V igen var fantastiskt, har aldrig saknat någon som jag sknat han. Nu är det jobb som händer framöver, inga lugna puckar vid stranden. FULLT ÖS MEDVETSLÖS. Goal. 
 

Y O U R S

Dressed up in love, allt ifrån Net-a-porter.com

I N U N I T E D S T A T E S

1, första poolbesöket efter total uttorkan i YellowStone. 2, En liten outfit ifrån Red Rocks konserten. 3, En cool drick som dock inte var lika cool i munnen. 4, Trying on my new dress from Victoria´s at Bellagio. 5, Ännu ett poolhäng på Bellagio, Las Vegas. 

M Y T O O F A V O R I T E S I N T H E W O R L D

Alexander Mcqueen and Coco Chanel 
 
Ni är det finaste jag vet förutom min pojkvän. I'll love you until i die, promise.

A L L T R I P P I C S

 

T H U N D E R I N D E N V E R

 
 
Vi befinner oss nu på vår sista destination DENVER. Igår var vi på konsert i Red rocks, det var det sjukaste jag har vairt med om. Tänk er woodstock, det röktes så mycket gräs, det rullades och det snortades kors och tvärs. Det var en trevlig men också skrämmande upplevelse. Banden som spelade var Galactic och Railroad Earth. Galactic var helt sjukt funkit sköna och railroad earth var som ett vanligst amerikanskt blue grass band. Summa sumarum var detta som att tas tillbaka till 1969. 

L O S T O N E S

 
 
 
 

L A S V E G A S

Black session Las Vegas
 

Har nu varit i Las Vegas två gånger i mitt liv och man slutar aldrig förvånas. Det är en sjuk stad. Inte nog med allt detta försök till att "Bring Europe to the states" är det mesta av fasaderna en stor "Greenscreen" i form av betong. Trots detta kan man inte låta bli att njuta utav all lotsas lyx i gigantiska hotell och butiker med de finaste franska märkena. Jag måste säga att jag gillar det, men efter några dagar får man nog. De två sista bilderna är tagna med den nya kameran vi köpt, en Canon 6D med ett EF 17-40 mm f/4. Mycket nöjd med både objektivet och kameran än så länge. 

 


C O S M I C

 
Hello, im back! Efter att ha sovit och tänkt vidare på hur det här med blogg.se smakar i munnen har jag förmodligen bestämt mig för att flytta hit en stund. Mitt bloggande har ju gått utför kanska radikalt det senaste året men tänkte för mig själv i min sinnesnärvaro att varför inte plocka upp det från gatan och gör något av det. Så, här har vi ett litet collage av några bilder ifrån resan, Yellostone nationalpark - kan ha varit det coolaste på resan (men så många intryck att det är svårt att ta in) Fin frukostmat från Las Vegas och Bellagio. Familjen framför Mount Rushmore, och sist en gejser också ifrån Yellowstone. 

C O L O R A D O

 
Hej kära vänner, detta är ett test, då jag egentligen bloggar någon annan stans. För omväxlingens skulle tänkte jag testa detta. Jag heter Alice och befinner mig just nu i Usa, colorado på semester. Vi får se hur detta går så återkommer jag med vilka beslut jag kommer att ta. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0