S T O C K

holm, im back, im home. Hade en jätte mysig dag och kväll igår samt en fin förmiddag med min kära i Stockholm. Även skönt att vara hemma igen och lugna ner pulsen lite. Jag återkommer senare med mer updates om vad vi gjort osv. pussokjam

K V I N T E N

Hej kära vänner! I morgon åker jag och min finaste till stockholm för lite avkoppling, shopping och mys. Ska bli så himla trevligt, längtat sååå länge. Älskar den staden. Skolan idag var chill och jag tror faktiskt att detta året kommer att bli fantastiskt. Det kommer hända så mycket trevliga och spännande saker. Nästa fredag är det första lilla partyt som går av stapeln. Även det ska bli fruktansvärt trevligt. Hoppas ni får en fin fredag och jag loooovar att jag ska uppdatera alla matpauser mellan all shoping så att ni där hemma i MOP11B och speciellt kvinten kan känna er lite avis!!!
 

F A L L 2 0 1 3

Fall 2013, några favoriter. Ganska gammla bilder med tanke på att de visades i början på Juli men känns mer aktuellt. Jag blir galen när jag ser allt detta fina. 
 
 
 
 
 
lotta hälsar, bug och bock. 
 
 

S M Y C K E


D O W S

 
 
 
 
 
 
 
 

D E S I G N

Som ni kanske ser har det skett lite förändring här på bloggen under dagen. Blev så trött på allt vita och svarta så tänkte att jag kör på lite blått. För några år sedan när jag hade bloggen på blogg.se så kunde jag det där med html-kodning hyffsat bra, nu upptäckte jag att jag var ur usel... som tur var kan man ju läsa sig till allt. Love you google. Nu ska jag föröska käka lite, känner att mitt blodsocker kallar på mig. 
 
 

O N S D A G

Alltså jag dör. Pretty little liars spårar ur, det är så himla spännande så jg vet inte vart jag ska ta vägen. Den serien slutar aldrig förvåna. Längtar redan tills nästa vecka. 
 
Så, då var det onsdag idag då. Mitten på veckan och bara en dag kvar i skolan tills jag och min fina åker till Stockholm på fredag. Jag är hemma idag igen, jag är sp himla trött på att inte känna mig pigg, stark och frisk. Käns som det alltid är någontin som är fel med mig. Förhoppningsvis är jag på rätt väg nu i vilket fall. 
 
 

S T À R T

Idag är det dags för mitt nya projekt. Ska bli kul och tråkigt på samma gång! Lovar att berätta mer tids nog. Pussokjam


M U S I C

Ni vet när man hör en så där jävla bra låt och det bara drar åt i magen när pulsen ökar och åttondelarna går som en dans. Jag vet inget bättre. Ibland spelar det ingen roll om man är ensam eller med någon, man kan få samma känsla av att sitta i ett stökigt rum i en obäddad säng full av ångest som på en stor konsert med tusentals människor. När låten kommer igång på radion/datorn eller på scenen och du känner hur håret på armarna reser sig och allt blod inne i kroppen forsar så som Pite älv om vårarna. 
 
 
Det fina med musiken är att det även kan vara som ett totalt bakslag. Alltså rena rama motsattsen till allt forsande och de pulsökande hormonet. På tal om vidrig musik och hägning av scenframträdande så gjorde Miley Cyrus en mycket bra insatts igår på VMA till topp tio mest absurda och motbjudande uppträdande ever. Inte nog med falsk och outhärdlig sång så såg hon ut som att hon dels hade haft halva huvudet i en motorsåg. Inte tala om kläderna som kan ha varit det mest osmakliga jag sett med en början av någon slaks teddybear-body och under detta förskräkliga något ännu mer groteskt som en latex bh och trosa i beige. 
 
Det var en liten parantes av allt som snurrar i min hjärna. Måste ändå erkänna att det är skönt att va igång med skolan igen så jag har några musiknördar att sitta och titta på youtubklipp tjugofem gånger om och om igen för att ta reda på hur man får till just den tekniken för att sjunga den tonen. Jag vet, nörd. 
 
 

M I N I D A G E N S

https://cdn1.cdnme.se/4199256/6-3/pic_5217c3fde087c33c73be4d50.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4199256/6-3/pic_5217c3fde087c33c73be4d50.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4199256/6-3/pic_5217c3fee087c3377bafb078.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4199256/6-3/pic_5217c3fee087c3377bafb078.jpg" class="image">


B R I N G M E

 

K R Ä F T A

 

M Y W I N D O W

 
 

W H I T E A N D B L U E

Randigt och fint från Eberjey. 
 

G R E E N

 

Aug. 23, 2013


E A R

Har varit på sjukhuset idag, twice. Har varit med om det mest onda jag gjort i hela mitt liv. Det va nämligen så att när jag kom till sjukhuset idag och läkaren skulle kolla i mitt öra igen så hade hela örongången, precis som jag hade trott, svullnat igen, TOTALT. Det jag då fick göra var att trycka in en 3-4 cm lång tops liknande sak. Den känslan när han tryckte in den i örat när det var heeeeelt igen svullnat, den var inte magisk precis. Fy fan va ont det gjorde, och har fortfarnade ont efter det. SÅ nu går jag alltså omkring med en sak i örat som ska vätas ner med alosolsprit var 4 timma ungefär. Och det mina vänner, DET SVIDER. 
 
 
Hoppas det blir bättre tills i morgon i vilket fall. Men mest av allt att det är helt borta tills om en vecka för på fredag åker jag och min bästa till Stockholm och ska ha så himla mysigt. Kommer bli så himla bra om allt har ordnats till dess. 
 
Kärlek
 
 

R A N D


H O M E


: (

JAG HAR ÖRONINFLAMMATION. 
 
Det kan vara den absolut mest avskyväckande kännslan av dom alla. Jag mår så in i helvete dåligt för att säga det rakt ut. Det känns som halva mitt huvud är svullet och nu mera ett big size head. Dessutom, men jämna mellanrum, kommer attakerna och kryper sig på. Man vill böja sig frammåt för att dämpa det onda och upptäcker att istället att det ökar drastiskt hur längre ner huvudet kommer. 
 
Min första skoldag var inte super med andra ord. Öroninflammaton och hörselgångsinflammation plus sprucken trummhinna. Ibland har jag tur. 
 
 

I W A N N A G O T H E R E

 

A L L L O V E

Har jobbat aset nu i två dagar och har endast två dagar kvar sedan är det två dagar ledigt, skönt, den beck too school. Ska bli roligt faktiskt! 
 
Har så enort mycket bilder på lager från USA-resan i 4 veckor, och kommer försöka publisha några emellanåt. MEN, idag blir det några helt andra bilder att sätta tänderna i i några sekunder. 
 
 

E T T T A G S E D A N

Man kan väl säga så att NU har jag landat. Jag har även jobbat, haft en gnutta sommarlov, umgåtts med min finaste och flänkt fram och tillbaka med min kärlek. Det känns att sommaren är över och nästa vecka börjar jag trean. My last year, FINALLY, yeah right, to be honest, im a bit scared. Samtidigt som jag vet att detta sista år kommer bli det glassigaste av dom alla. Det känns så jävla fett. 
 
Jag har sån ångest, vart jag än vänder mig ser jag kläder, jag har sån klädångest. JAG MÅSTE HANDLA. Jag är för kräsen när det kommer till Lidköpings utbud av butiker och blir så arg på mig själv när jag inser att det är så. Jag vill ha mer, jag vill ha ett utbud som jag VET kan finnas på andra ställen. Å andra sidan är väl det någonting som är bra, skulle jag tro. 
 
I vilket fall så vill jag införskaffa min en ny väska. Självklart, ni som känner mig vet att det finns bara en enda väska i hela världen för mig och det är en Chanel 2,55. Med tanke på att den ligger på lite dryga 25 papp och det är en bra bit till Paris så får den vänta, åtminstone ett litet tag (eftersom jag fick en Paris resa av viktor i 18 års present). 
 
Den väska som jag är aningen intresserad av nu är inte alls lika långt borta och något billigare. En Balenciaga, så himla fin och användbar. Formodligen i svart då. Jag och Vike ska upp till stockholm om några helger och så måste jag ha bestämmt mig... får fundera viadare. 
 
Men, kul att va tillbaka. 
 

RSS 2.0